Ajankohtaista

Salon 4H-yhdistyksen Nuorten Luonto –hanke, Salon seudun ammattiopiston visualisti-opiskelijat ja kauppakeskus Plaza toteuttavat yhteistyössä elämyksellisen Metsäkuutio-projektin. Projektin tarkoituksena on tuoda pala luontoa kaupunkiin ja esitellä luonnon hyvinvointivaikutuksia.

1. ja 2. vuoden visualistiopiskelijat kilpailevat parhaan kuution suunnittelusta ja toteutuksesta. Kolme kuutiota tuodaan esille ja sisustetaan kauppakeskus Plazaan Hesburgerin ja Antonion väliselle sillalle.
Käy testaamassa elämykselliset kuutiot ja äänestä mielestäsi parasta 14.-24.10! Yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan Suomalaisen Kirjakaupan lahjoittama tuotepalkinto.


MIKÄ METSÄKUUTIO?
Metsäluonnonomaiseksi sisustettu tunnelmallinen pieni tila, jonka tarkoituksena on tarjota luonnon hyvinvointivaikutuksia siellä, missä niitä ei normaalisti ole. Kuutio houkuttelee sisäänsä rentoutumaan tai virkistäytymään ja kokemaan luontoelämyksen minikoossa. Kuutiossa aistit herkistyvät kosketuksen, kuulon ja näköhavaintojen kautta – sisältä saattaa löytyä esimerkiksi rauhoittavia vihreitä metsämaisemia, veden solinaa ja linnunlaulua tai sammalmatto hypisteltäväksi.


Edit 27.10.2016: Metsäkuutiot tuotivat minielämyksiä ja voittajia!