Ajankohtaista

#

Salon Sinooperi-myymälä avataan marraskuun toisella viikolla.

Sinooperista löydät tarvikkeet kaikkeen askarteluun ja lisäksi paljon tuotteita esimerkiksi lahjapaketointiin sekä juhlien järjestämiseen.

Lasten synttäreille saat Sinooperista värikkäät kertakäyttöastiat ja koristeet ja jos suunnittelet häitä tai muita juhlia, Sinooperin tarvikkeilla saat aikaan kauniit kattaukset ja koristelet juhlatilan juuri omaan teemaasi sopivaksi!

Sinooperin monipuoliseen askarteluvalikoimaan kuuluu mm. uskomaton määrä erilaisia helmiä ja korunosia, askartelumaalit ja liimat, kyniä ja tusseja moneen tarkoitukseen sekä tarvikkeita kynttiläntekoon, huovutukseen ja monenlaiseen lasten askarteluun.

Sinooperista löydät myös paperinarut, styroxkranssit, -pallot ja -kartiot sekä maalauspohjat ja paljon muita taidetarvikkeita.

Koska askartelijan joulu alkaa ajoissa, on Sinooperissa jouluinen tarvikevalikoima parhaimmillaan! Esimerkiksi joulukorttiaskarteluun löytyy paljon ihania kuviopapereita, tarroja, askartelukuvioita sekä tietenkin korttipohjat, kirjekuoret, liimat, teipit ja muut tarvikkeet kaikkeen askarteluun!