Ajankohtaista

Kauppakeskus Plaza järjestää yhteistyössä Kp-Ravintoloiden kanssa huikean NHL 16 pleikkarikisan Back to School -tapahtuman yhteydessä 20.8.2016 alkaen klo 10 (Antonion silta, 2. krs). Kisan voittaja palkitaan PS 4 pelikonsolilla. Tätä tapahtumaa et siis halua jättää väliin!

Kisa alkaa klo 10 ja karsintoja pelataan niin kauan kuin pelejä riittää, kuitenkin enintään klo 15.30 asti.
Finaali pelataan klo 16.

Ilmoittautumiset paikan päällä (ei ikärajaa).


SÄÄNNÖT

Ilmoittautuminen

Osallistujat ilmoittautuvat kisaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen paikan päällä. Ei ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautua voi klo 10 alkaen niin kauan kuin vapaita paikkoja riittää. Osallistumiselle ei ole ikärajaa. Kisaan ei kuitenkaan saa osallistua alkoholin vaikutuksen alaisena.


Pelien kulku

Pelit pelataan kahdella pelikonsolilla eli käynnissä on kaksi peliä samanaikaisesti koko ajan. Pelit pelataan yksi vastaan yksi pelaaja. Yhdessä pelissä on kolme neljän minuutin erää. Näin ollen yksi peli kestää noin 15 minuuttia.

Jokaisen pelin voittaja jatkaa arvontaan eli voittajan osallistumislomake laitetaan arvontalaatikkoon. Jos peli päättyy tasan, voittaja arvotaan kivi-paperi-sakset -menetelmällä. Päivän voittajien kesken arvotaan kaksi paikkaa finaaliin arvontalaatikossa olevien lomakkeiden perusteella. Voittajien täytyy siis odotella tietoa finaalipaikasta klo 16 asti. Jos henkilöitä ei saada kiinni, arvotaan finaaliin uudet pelaajat.


Finaali ja palkinto

Finaalin voittaja saa itselleen PS4 pelikonsolin. Jos finaali päättyy tasan, voittaja arvotaan kivi-paperi-sakset -menetelmällä. Finaali kestää noin 25 minuuttia ja sen juontaa Saku Mäkynen.


Katso Back to Schoolin koko ohjelma