Ajankohtaista

Kauppakeskus Plazan tarjonta vahvistuu, kun Espresso House -kahvilaketju avaa kahvilan kauppakeskus Plazaan alkusyksystä.

Espresso House on pohjoismaiden suurin ja nopeimmin kasvava kahvilaketju. Yhteensä kahviloita on yli 220 neljässä eri maassa: Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Ensimmäinen kahvila avattiin Ruotsissa Lundissa 1996. Suomessa on useita kymmeniä Espresso House -kahviloita.

Espresso Housen kahvilat ovat viihtyisiä keitaita keskellä kaupungin parhaita kohtauspaikkoja. Plazasta valikoitui Pentikin nykyinen liiketila kahvilaketjun konseptille sopivaksi paikaksi. Pentik siirtyy BR-lelun entiselle paikalle Plaza 1:n toiseen kerrokseen Lindexin viereen. Pentik avaa uudessa tilassa jo toukokuun aikana. Tilaa remontoidaan parhaillaan. Nyt avattava kahvila on keskeinen paikka uudella puolella. Pentikin muuton jälkeen tulevan kahvilan liiketilassa tehdään tarvittavat muutostyöt kesän aikana. Valmista on loppukesällä.

Espresso House aloittaa rekrytoinnin heti ja tulee tarvitsemaan noin 10 työntekijää. Rekrytointi avautuu heidän omille sivuilleen espressohouse.com sekä mol.fi -sivustolle.

Plazassa ollaan erittäin tyytyväisiä kun vuokralaisneuvottelut saatiin päätökseen ja kauppakeskukseen saadaan laajennettua kaivattua kahvilatarjontaa.

- Tämä lisä kasvattaa sekä koko keskuksen että Salon houkuttelevuutta ja vetovoimaa sekä asiakkaidemme että potentiaalisten uusien vuokralaisten suhteen, kauppakeskusjohtaja Anni Rasilainen kertoo.
Kauppakeskus Plazan vuokrausaste nousee uuden vuokralaisen myötä noin 89 %:iin, mikä on valtakunnallista keskitasoa. Muita kahvila- ja ravintola-alan toimijoita kauppakeskus Plazassa ovat Cantina Antonio, Arnolds, Café Figaro, Hesburger ja Splizzeria.

Tutustu Espresso House -kahvilaketjuun täältä.