Ajankohtaista

Finlayson avaa kesän ajaksi kymmeniä pop-up-myymälöitä ympäri Suomen. Yksi kesäisistä sesonkimyymälöistä avataan Salossa kauppakeskus Plazassa. Salon pop-up-myymälä avaa ovensa 23.6.2016 ja palvelee asiakkaita elokuun loppupuolelle asti.

Finlayson avaa kesän aikana noin kolmekymmentä pop up -myymälää suosittujen kauppakeskusten yhteyteen eri puolille Suomea. Pop up -myymälät tuovat Finlaysonin kodintekstiilit myös paikkakunnille, joilla pysyviä myymälöitä ei ole. Useat avattavista kesämyymälöistä sijaitsevat kesälomalaisten suosimilla rannikon kesäpaikoilla sekä paikkakunnilla, joilla on kesäkuukausina paljon tapahtumia.

Pop up -myymälöiden valikoimissa kaksi täysin uutta tuotetta

Mallistotuotteiden sekä edellisten sesonkien löytöjen lisäksi pop up -myymälöistä löytyy kaksi täysin uutta tuotetta: Unipussi ja Piknik-kassi. Unipussi on pieni tilaihme, jossa on aluslakana, peitto ja tyynyliina samassa paketissa. Unipussi soveltuu mainiosti kesävieraiden majoittamiseen, ja pusseja on saatavilla useilla Finlaysonin kuoseilla. Piknik-kassi kantaa kätevästi kesäpäivän retkieväät, mutta parasta kassissa on se, että avaamalla kaksi vetoketjua kassi muuttuu isoksi piknik-huovaksi. Piknik-kasseja on saatavilla kolmella eri kuosilla. Piknik-kassin on suunnitellut yksi Finlayson Labin nuorista suunnittelijoista.

”Kesällä etsitään selvästi enemmän tuliaisia sekä lahjatuotteita juhliin ja kyläreissuille. Haluamme vastata tähän kysyntään avaamalla pop up -myymälöitä useille paikkakunnille. Pop up

-myymälöistä löytyy sekä klassikoita että täysin uusia sesonkituotteita, kuten Unipussi ja Piknik-kassi,” kertoo Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttila.

Finlaysonin pop up -myymälöistä löytyy kesäisiä tekstiilejä koteihin, mökeille ja tuliaisiksi. Kesäkauden suosikkituotteita ovat perinteisesti olleet kesäiset pussilakanasetit ja kylpypyyhkeet. Salon kauppakeskus Plazan pop up -myymälä on avoinna arkipäivisin klo 9-19, lauantaisin klo 9-18 ja sunnuntaisin klo 12-16. Myymälään pääsee kätevästi autolla tai julkisella liikenteellä.