Ajankohtaista

Kaikki salolaiset alakoululaiset on kutsuttu mukaan piirustuskilpailuun ideoimaan Lasten Laulukaupungin vuoden 2018 julistetta.

Vuoden 2018 teema Laulukaupungissa on ”Oman aikamme aarteet”. Teeman myötä osallistutaan EU:n julistamaan Kulttuuriperinnön teemavuoteen 2018 pohtimalla sitä, miten kulttuuriperintömme ja myös oman aikamme tarinat tallentuvat lauluihin ja säilyvät siten aarteina ja edelleen seuraaville sukupolville aarteiksi.

Kansalliskirjailijamme, satusedäksikin kutsuttu Sakari Topelius syntyi tammikuussa 1818 ja vuonna 2018 vietetään hänen syntymänsä 200 –vuotisjuhlaa. Hänen kirjoittamiaan satuja ovat kuunnelleet jo useat sukupolvet – ne sadut ovat meidän aikamme aarteita.

Mitä tämän päivän lapset löytävät Topeliuksen saduista? Miksi nämä sadut kiehtovat meitä? Lapset ovat saaneet piirtää ajatuksiaan kuviksi.

Raati valitsee kilpailuun lähetetyistä piirustuksista noin 50 piirrosta piirustusnäyttelyyn Kauppakeskus Plazaan (2. krs), jossa yleisö voi niitä äänestää.

Tule äänestämään suosikkiasi Plazan 2. kerrokseen 10.-18.2.2018 välisenä aikana.
Äänestäneiden kesken arvotaan Laulukaupungin tuotepalkintoja.

Piirustuskilpailun voittaja julkistetaan Plazassa maaliskuun loppupuolella.

Kolme eniten ääniä saanutta työtä palkitaan, ja voittajatyöstä tehdään vuoden juliste. Lisäksi eniten ääniä saaneita töitä käytetään vuoden CD:n kansikuvassa ja Laulukaupungin markkinoinnissa.