Ajankohtaista

NORMAL on hiljattain Suomeen rantautunut tanskalainen päivittäistavaraketju, joka tarjoaa laajan valikoiman normaaleja tuotteita epänormaalein hinnoin. Tuotevalikoimaan kuuluu paljon tunnettuja merkkejä eri tuotekategoriossa, kuten ihonhoito- ja hygieniatuotteita, kosmetiikkaa, naposteltavaa, puhdistusaineita ja paljon muuta. Toisin sanoen siis tuotteita, joita tarvitset jokapäiväisessä elämässäsi. Ja mikä parasta, hinnat ovat pysyvästi alhaiset!

NORMAL tarjoaa paljon muutakin kuin kiinteitä ja alhaisia hintoja merkkituotteille, nimittäin aina uudenlaisen ja ainutlaatuisen ostokokemuksen. Pysyvää merkkituotteiden valikoimaa täydennetään jatkuvasti erilaisilla jännittävillä uutuuksilla. Jokaisen kulman takana odottaa aina uusi yllätys – vaikka olisit vieraillut myymälässä vain viikkoa ennen.

Lämpimästi tervetuloa ostoksille uuteen NORMAL-myymälään! Löydät Normalin 1. kerroksesta, Espresso Housen vierestä.

Avajaispäivän aktiviteetit:

Normalilla on perinteenä hauskat avajaispäivät, eivätkä kahden uuden myymälän avajaiset Plazassa ole poikkeus: Ylläripussien jakoa on luvassa ensimmäisille asiakkaille, jonka lisäksi löydät Normalin myös tapahtuma-alueelta uuden myymälän läheisyydestä klo 10-18. Tapahtuma-alueella on pystyssä lavakisa josta voit voittaa kaikki tuotteet itsellesi, sekä onnenpyörä jossa jokainen pyöräytys voittaa!