Ajankohtaista

SNAP on valtakunnallinen valokuvafestivaali, joka tuo lasten ja nuorten äänen näkyväksi julkisissa tiloissa eri puolilla Suomea. Vuoden aikana järjestetyissä laajoissa SNAP-työpajakokonaisuuksissa yhteensä sadat 11-19-vuotiaat lapset ja nuoret eri puolilta Suomea ovat työskennelleet valokuvataiteilijoiden ja taidepedagogien ohjauksessa.

Lasten työpajoissa tekemistä kuvista koostuva installaationäyttely Salossa Kauppakeskus Plazassa 10.-18.11. (2. krs, Hesburgerin ja Cubuksen välinen liiketila).
Avajaiset lauantaina 10.11. klo 14-16.
Näyttely on avoinna
: ma-ti 9-21, la 9-18, su 12-18

Vapaa pääsy! Tervetuloa!


Tutustu tapahtumaan Facebookissa


SNAP-valokuvafestivaali tuo lasten ja nuorten äänen näkyväksi julkisissa tiloissa eri puolilla Suomea. Vuoden aikana järjestetyissä laajoissa SNAP-työpajakokonaisuuksissa yhteensä sadat 11-19-vuotiaat lapset ja nuoret eri puolilta Suomea ovat työskennelleet valokuvataiteilijoiden ja taidepedagogien ohjauksessa.

Valokuvakeskus Peri ja Raaseporin valokuvakeskus tuottivat kevään 2018 aikana Lounais-Suomen ja Raaseporin alueella alakoulun 5-luokkalaisille suunnattuja työpajakokonaisuuksia. Keskusten yhteisenä teemana on käsin tekeminen ja vanhat menetelmät, vastakohtana nykyisin yleiselle ja lapsillekin tutulle digitaaliselle kuvalle. Työpajoissa tutustuttiin taidemuotoihin, joissa sattumalla on paljon merkitystä ja tulokset ovat arvaamattomia. Teokset nähdään nyt SNAP-festivaalilla alkuperäisvedoksina näyttelyssä Salossa Kauppakeskus Plazassa.

Tekniikat: Kollaasi, neulanreikäkamera, image transfer, syanotypia

Ohjaajat: Stella Tiisala, Jan Jämsén, Hans G. Hästbacka ja Eva Tordera

Osallistujat: 5-luokkien oppilaat

  • Nauvon koulu (Kyrkbackens skola & Simonkylän koulu) / Parainen
  • Kirjalan koulu /Parainen
  • Billnäs skola / Billnäs
  • Pojo Kyrkoby skola / Pohja
  • Kirkonkylän koulu / Pohjankuru
  • Höjdens skola / Tenala
  • Hakarinteen koulu / Tammisaari
  • Nummenpakan koulu, Nummen yksikkö / Turku
  • Ilpoisten koulu / Turku

Yhteistyökumppanit: Kauppakeskus Plaza Salo, Turun kaupunginteatteri, Arnold’s Salo, Place 2 go Raasepori

SNAP on valtakunnallinen valokuvafestivaali, joka tuo lasten ja nuorten mielipiteet ja unelmat kuvina julkisiin tiloihin ympäri Suomea. Festivaalin rahoittaa Suomen Kulttuurirahasto. #snapfest18


Lisätietoja Valokuvakeskus Perin sivuilta