Ajankohtaista

Plazan kuluvasta vuodesta on tulossa huikea! Mittavan uudistuksen ja remontin lisäksi Plazan palvelutarjonta monipuolistuu entisestään, kun Stadium täydentää kauppakeskuksen valikoimaa syyskuusta lähtien. Stadium haluaa inspiroida ihmisiä aktiiviseen elämään.

Stadium on monipuolinen urheiluareena, josta löydät laajat valikoimat urheiluvälineitä ja urheilumuotia niin aikuisille kuin lapsillekin. Stadium aloitti toimintansa Ruotsissa nimellä Spiralen Sport vuonna 1974. Ensimmäinen Stadium-konseptin myymälä avattiin Tukholmassa 1987. Tänä päivänä Stadium liikkeitä on Ruotsissa, Suomessa ja Saksassa, joita on tällä hetkellä yhteensä n.150 kpl. Plazaan avattava liike on Suomen 28. ja Varsinais-Suomen alueen 4. myymälä.

- Salo on ollut pitkään suunnitelmissamme ja olemme etsineet liiketilaa alueelta. Uudistuva Kauppakeskus Plaza on alueen moderni kauppakeskus, jonka aktiivinen ja trendikäs ilme sekä tunnelma sopivat loistavasti Stadiumin brändiin. Salo on hyvin aktiivinen kaupunki urheilun ja liikunnan puolella. Olemme todella innoissamme, että saamme tulla aktivoimaan ihmisiä hauskaan, terveelliseen ja aktiiviseen elämään, toteaa Stadiumin maajohtaja Jaakko Soini.

- Haluamme inspiroida ja innostaa asiakkaitamme! Energia, rohkeus ja joukkuehenki ovat osa kulmakivistä, joiden avulla pieni ruotsalainen perheyritys on kasvanut Pohjoismaiden johtavaksi urheiluketjuksi, jonka katse on nyt suunnattu Eurooppaan. Kilpailuhenki ja intohimo vaikuttavat kaikkeen tekemiseemme ja missiomme on inspiroida ihmisiä aktiiviseen elämään!

Stadiumin historia alkaa jo vuodesta 1974, kun 22- vuotias Ulf Eklöf otti hoitaakseen pienen Spiralen Sport urheilumyymälän Norrköpingissä Ruotsissa. Muutama vuosi myöhemmin Ulfin neljä vuotta nuorempi veli Bo Eklöf tuli mukaan yritykseen. Spiralen Sport kasvoi vähitellen suureksi urheilutavarataloksi, jossa urheilu- ja urheilumuotituotteet olivat kaikkien saatavilla. Eklöfin veljekset siirsivät kokemuksensa vanhempiensa ruokatavarakaupasta urheilukauppaan. Tuotteiden massatuonnilla ja asiakasvirtoja myymälään luovalla aktiivisella ilmoittelulla he loivat perustan konseptille, joka tuli mullistamaan koko urheilukaupan. Ilmoitukset houkuttelivat monia kävijöitä, joilla oli nyt mahdollisuus sekä nähdä, kokea sekä tunnustella kenkiä, vaateita, suksia ja luistimia. Tiskin yli käytävä vanha urheilukauppa jäi historiaan, ja uusi myymäläkonsepti oli syntynyt. Koko myymälä huokui urheilullisuutta ja edullisia hintoja, ja siitä tuli menestys.

Stadiumin avajaisia Plazassa tullaan viettämään syyskuussa 2017. Stadium avaa yli 1000m2 kokoisen urheiluareenan Plazan 1. kerrokseen S-marketin viereen.

Join the movement.

#

#

#