Huippuesiintyjien tähdittämä kevät 2018!

Plazan tapahtumakeväästä on tulossa ihan huikea ja tapahtumissamme on mukana todellisia huippuesiintyjiä!
Tässä jo hieman ennakkotietoa tulevasta, jotta pystyt varaamaan tapahtumapäivät kalenteriisi.

Lasten ja eläinystävän päivä 10.2.2018
Tapahtumassa mukana muun muassa toimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja KIMMO OHTONEN, valloittava lastenmusiikkiteatteriduo MIMI JA KUKU sekä eläintenkouluttaja TANJA KARPELA!


Plazan Hintajahti 8.-11.3.2018

Hintajahti-tapahtumassa luvassa tuttuun tapaan kauppiaiden huipputarjouksia! Tarkempi ohjelma on vielä hetken salaisuus. Luvassa on jotain uutta ;)


Tanssii Tuttujen Kanssa 6.4.2018

Tämän vuoden tanssijat ovat vielä yllätys, mutta luvassa on jotain ainutlaatuista!


Kevään muoti 7.4.2018

Kevään muotitapahtuma on tänä vuonna upeasti uudistunut. Tapahtuman tähtiesiintyjänä nähdään huikeat JESSE KAIKURANTA sekä EVELINA!

Jesse Kaikuranta on upea tulkitsija! Kokkolalaisen Jessen levollinen ääni on valloittanut suomalaisten sydämet. Debyyttialbumi "Vie mut kotiin" julkaistiin marraskuussa 2012 ja on myynyt yli tuplaplatinaa. Levyn sinkuista "Vie mut kotiin", "Järjetön rakkaus" ja "Näytän sulle rannan" olivat kaikki valtaisia hittejä.

Laulaja/lauluntekijä Evelina, joka on tehnyt lyhyessä ajassa läpimurtonsa maamme artistien kärkikastiin. Evelinan musiikki on sekoitus urbaania poppia, rnbtä sekä hiphoppia. Musiikin lisäksi Evelina on myös tullut tunnetuksi muoti-ikonina sekä nuorien esikuvana joka rikkoo rohkeasti rajoja.

Kevään muotitapahtumassa on mukana myös TV:stä tuttu stylisti OUTI BROUX.


Terveydeksi! 28.4.2018

Terveydeksi! -tapahtumassa tähtiesiintyjänä ovat MADVENTURESin RIKU JA TUNNA!

Huippusuosioon ja maailmanlaajuiseen levitykseen nousseen Madventuresin tuottajana toimiva Riku Rantala ja ohjaaja Tuomas "Tunna" Milonoff ovat keränneet suosiota omaperäisyydellään ja räväkkyydellään.

Kaksikko on saanut useita tunnustuksia. Heidät palkittiin syyskuussa 2012 valtion tiedonjulkistamispalkinnolla, maantieteen ja maailman tuntemuksen edistämisestä erityisesti nuorisoa kiinnostavalla tavalla. Elokuussa 2014 Rantalan ja Milonoffin tuotantoyhtiön Yle TV2:lle tuottama Docventures on palkittu Formaatti-Finlandia -palkinnolla sekä Suomen Kuvalehden Journalistipalkinnolla.Lisätietoa tulossa! Seuraa ilmoitteluamme.