Huippuesiintyjien tähdittämä syksy 2018!

22.9.2018, 11:00 - 15:00

Plazan tapahtumasyksystä on tulossa ihan huikea ja tapahtumissamme on mukana todellisia huippuesiintyjiä!
Tässä jo hieman ennakkotietoa tulevasta, jotta pystyt varaamaan tapahtumapäivät kalenteriisi.


Taiteiden Yä Plazassa 6.9. klo 17-21

Salon Taiteiden Yä näkyy myös Plazassa! Tervetuloa ihailemaan muun muassa kuvataidetta, valokuvataidetta ja monenlaisia kädentaitoja sekä tutustumaan taideterapiaan!

Tutustu tapahtumaan tarkemmin täällä.
Plazan synttärit 14.-16.9.

Syksyn synttäreiden tähtiesiintyjäna nähdään ihastuttava JANNIKA B!
Jannika B tuli tutuksi vuonna 2013 julkaistulla Kaikki rohkeus -debyyttialbumillaan, jonka singlet nousivat valtaviksi radiohiteiksi. Sen jälkeen Jannikan musiikkia on kuultu radiossa paljon! Jannika B osallistui 2017 Tähdet Tähdet -ohjelmaan, jossa kansa äänesti artistin finaaliin saakka! Tänä syksynä Jannika B nähdään mm. Idols-kisan tuomaristossa.

Plazan synttäreillä kauppakeskuskansaa riemastuttaa myös JANNE PORKKA sekä lapsien supersuosikki RYHMÄ HAU. Lisäksi synttäreitä kanssamme juhlii myös mm. Kaisa Löfgren, MakkiaShow ja SaloJazz sekä eksoottiset lemmikit!
Synttäreiden yhteydessä järjestettävän koirien Match Shown juontaa eläintenkouluttaja TANJA KARPELA. Lisätietoja mätsäristä täältä.

Tutustu Synttäreiden ohjelmaan täällä.Salon Muistiyhdistyksen Muistifestarit 22.9. klo 11-15

Salon Muistiyhdistys järjestää Muistifestarit Plazassa muistiviikolla 38. Tarjolla on muistiin ja aivoterveyteen liittyvää ohjelmaa 4 tunnin ajan.
Festareiden pääesiintyjänä on huikea ARTTU WISKARI ja pääpuhujana tutkija tohtori JARI PIRHONEN. Lisätietoja muistifestareista täältä.


Lisätietoa tulossa! Seuraa ilmoitteluamme!