Plazan Halloween 28.10.2017

Päivän ohjelma

Juontajana Hurja Noita klo 11-16.

Zombiewalk klo 12.
Kauppakeskus Plaza järjestää osana Halloween-tapahtumaa hurjan hauskan koko perheen Zombiewalk-sisämarssin. Pukeudu zombie-teeman mukaisesti ja tule mukaan marssimaan! Lähtö Antonion sillalta, 2. krs.
Zombiewalkin vetää sähäkkä Samuli Lindgren.

Legendaarisen tulinen Antonion CHILIWINGS:ien syöntikisa on täällä taas!
Kisa käydään Antonion sillalla klo 14.00, 2. krs.
Hallitseva mestari Sanna odottaa haastajia! Kilpailuun mahtuu Sannan lisäksi 9 nopeinta ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen cantinaantonio.salo@sok.fi.
Kisassa 25-vuotias Cantina Antonio palkitsee voittajan ruhtinaallisesti hotelliyöllä sekä 50 euron arvoisella ravintolalahjakortilla maineen ja kunnian lisäksi.

Sinooperi ja HiusStudio Merinell järjestävät lapsille kasvomaalausta klo 12-15 Antonion sillalla, 2. krs.

BR:n zombit tekevät lapsille tatuointeja (2. krs), ja sen lisäksi on huippuhauskaa tekemistä niin myymälän ulkopuolella kuin sisäpuolellakin!

Osallistu Plazan kammottavin myyjä -kisan äänestykseen ja voita 50€ Plaza-lahjakortti!
Plazan henkilökunta sonnustautuu Halloweenin kunniaksi karmaiseviin asuihin. Kuka on sinusta onnistunut parhaiten? Äänestä Plazan kammottavinta myyjää Plazan liikkeissä päivän aikana.
Kaikkien äänestäneiden kesken arvomme 50€ Plaza-lahjakortin.

Uskallatko laittaa kätesi kammolaatikkoon?
Toisen kerroksen yhdyskäytävällä on Plazan uusi Kammolaatikko, jonka karmivan sisällön keskeltä pitäisi löytää myös jotain tunnistettavia juttuja.
Tule kaivelemaan ja testaa kammonsietokykysi!