Startti

10.8.2019, 11:00 - 16:00

Startti-tapahtuma 10.8.2019 klo 11-15, Kauppakeskus Plaza, Salo

Elokuu on uusien harrastusten aloittamisen aikaa. Kauppakeskus Plaza on vuosien ajan tarjonnut paikallisille yhdistyksille mahdollisuuden tulla esittelemään toimintaansa, harrastusmahdollisuuksia tai vapaaehtoistoimintaa aiemmin Fun&Hobby nimellä tunnettuun tapahtumaan tammikuussa. Nyt olemme uudistaneet tapahtumakalenteriamme ja päivittäneet tapahtumaa itsessään sekä muuttaneet ajankohdan otollisempaan suuntaan. Toivotammekin Teidät erityisen tervetulleiksi uuteen Startti-tapahtumaamme elokuussa, heti koulujen alun yhteydessä!

Tapahtuman juontaa ihanan pirteä, paikallinen hyvinvoinnin asiantuntija Maria Härmä. Startissa on mukana myös Salon oma tubettaja Joona Hellman sekä muuta mukaansa tempaavaa ohjelmaa! Näytetään yhdessä kaikille, kuinka paljon kotikaupungillamme on tarjottavaa!

Kauppakeskus Plaza tarjoaa esittelytilan, mahdollisuuden pitää lyhyen esittelyinfon näytösalueella ja tilaisuuden toteuttaa myös toiminnallisia lajiesittelyjä. Tilaa vieviä liikunnallisia näytöksiä ja leikkimielisiä kilpailuja voi näytösalueen lisäksi mahdollisuuksien mukaan järjestää myös muualla kauppakeskuksen tiloissa.

Järjestämme tapahtuman juonnon ja äänentoiston sekä esittelypöydän varustettuna A4-kokoisella nimikyltillä. Toivomme, että esittelijät tekisivät omasta esittelypisteestään yleisölle aktiivisen ja houkuttelevan omien resurssien puitteissa (esim. leikkimielisiä kisoja, lajikokeiluja jne.). Autamme järjestelyissä mahdollisuuksien mukaan. Tapahtumasta tiedotamme kauppakeskuksen omassa tabloid-lehdessä, joka jaetaan Salon Seudun Sanomien välissä, tapahtumailmoituksella lähialueiden lehdissä, kauppakeskuksen verkkosivuilla sekä Shopper-sovelluksessa, Facebook-sivuilla, julistetelineissä ja infonäytöillä.

Ilmoittautumiset tapahtumaan 7.6.2019 mennessä ja lisätiedot:
Sähköpostitse elli.toivonen@mainoset.fi tai puhelimitse 041 434 1230 (ma-pe klo 9-16)
Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä, jos halukkuutta näytösalueen käyttöön löytyy.


Tapahtuma löytyy jo Facebookista - tutustu ja klikkaa itsesi mukaan!


Tervetuloa suosittuun ja hauskaan tapahtumaan nauttimaan yhdessä tekemisen ilosta!

Plazassa tapahtuu