Startti

7.8.2021, 11:00 - 15:00
8.8.2021, 12:00 - 18:00

Kulunut vuosi on jäänyt mieleen ajanjaksona, jolloin mikään ei ole varmaa ja tulevaisuuden suunnittelu on ollut äärimäisen hankalaa. Elokuu on kuitenkin ollut perinteisesti uusien harrastusten aloittamisen aikaa, nyt mahdollisesti enemmän kuin koskaan ennen. Kauppakeskus Plaza on vuosien ajan tarjonnut paikallisille yhdistyksille mahdollisuuden tulla esittelemään toimintaansa, harrastusmahdollisuuksia tai vapaaehtoistoimintaa aiemmin Fun&Hobby -nimellä tunnettuun tapahtumaan tammikuussa. Kaksi vuotta sitten uudistimme tapahtumakalenteriamme ja päivitimme tapahtumaa, sekä muutimme ajankohdan otollisempaan suuntaan. Toivotammekin Teidät erityisen tervetulleiksi Startti-tapahtumaamme elokuussa, heti koulujen alun yhteydessä!

Tänä vuona tapahtuma on kaksipäiväinen jolloin yhdistysten päivä on lauantaina 7.8. klo 11-15 ja sunnuntaina kilpaillaan katusählyn mestaruudesta kattotasanteella. Lauantain tapahtuman juontaa Karolina Blom. Starttiin tulee toivottavasti jälleen paljon mukaansa tempaavaa ohjelmaa! Näytetään yhdessä, kuinka paljon kotikaupungillamme on tarjottavaa!

Kauppakeskus Plaza tarjoaa esittelytilan, mahdollisuuden pitää lyhyen esittelyinfon näytösalueella ja tilaisuuden toteuttaa myös toiminnallisia lajiesittelyjä. Tilaa vieviä liikunnallisia näytöksiä ja leikkimielisiä kilpailuja voi näytösalueen lisäksi mahdollisuuksien mukaan järjestää myös muualla kauppakeskuksen tiloissa.

Järjestämme tapahtuman juonnon ja äänentoiston, sekä esittelypöydän varustettuna A4-kokoisella nimikyltillä. Toivomme, että esittelijät tekisivät omasta esittelypisteestään yleisölle aktiivisen ja houkuttelevan omien resurssien puitteissa (esim. leikkimielisiä kisoja, lajikokeiluja jne.). Autamme järjestelyissä mahdollisuuksien mukaan. Tapahtumasta tiedotamme kauppakeskuksen omassa tabloid lehdessä, joka jaetaan Salon Seudun Sanomien välissä. Tapahtumailmoituksella sekä kauppakeskuksen verkkosivuilla, Facebook- sekä Instagram-sivuilla, julistetelineissä ja infonäytöillä.

Ilmoittautumiset tapahtumaan 22.6.2021 mennessä ja lisätiedot:

Sähköpostitse elli.toivonen@mainoset.fi tai puhelimitse 041 434 1230 (ma-pe klo 9-16)

Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä jos halukkuutta näytösalueen käyttöön löytyy.

Plazassa tapahtuu