Startti

8.8.2020, 11:00 - 15:00

Startti-tapahtuma 8.8.2020 klo 11-15, Kauppakeskus Plaza, Salo

Elämme muutosten keskellä, mutta katseemme on kuitenkin toiveikkaana tulevaisuudessa. Elokuu on ollut perinteisesti uusien harrastusten aloittamisen aikaa, nyt mahdollisesti enemmän kuin koskaan ennen. Kauppakeskus Plaza on vuosien ajan tarjonnut paikallisille yhdistyksille mahdollisuuden tulla esittelemään toimintaansa, harrastusmahdollisuuksia tai vapaaehtoistoimintaa aiemmin Fun&Hobby nimellä tunnettuun tapahtumaan tammikuussa. Vuosi sitten uudistimme tapahtumakalenteriamme ja päivitimme tapahtumaa itsessään sekä muutimme ajankohdan otollisempaan suuntaan. Toivotammekin Teidät erityisen tervetulleiksi Startti-tapahtumaamme elokuussa, heti koulujen alun yhteydessä!

Tapahtuman juontaa paikallinen urheilupersoona Riikka Juntunen. Starttiin tulee toivottavasti jälleen paljon mukaansa tempaavaa ohjelmaa! Näytetään yhdessä kaikille, kuinka paljon kotikaupungillamme on tarjottavaa!

Kauppakeskus Plaza tarjoaa esittelytilan, mahdollisuuden pitää lyhyen esittelyinfon näytösalueella ja tilaisuuden toteuttaa myös toiminnallisia lajiesittelyjä. Tilaa vieviä liikunnallisia näytöksiä ja leikkimielisiä kilpailuja voi näytösalueen lisäksi mahdollisuuksien mukaan järjestää myös muualla kauppakeskuksen tiloissa.

Järjestämme tapahtuman juonnon ja äänentoiston sekä esittelypöydän varustettuna A4-kokoisella nimikyltillä. Toivomme, että esittelijät tekisivät omasta esittelypisteestään yleisölle aktiivisen ja houkuttelevan omien resurssien puitteissa (esim. leikkimielisiä kisoja, lajikokeiluja jne.). Autamme järjestelyissä mahdollisuuksien mukaan. Tapahtumasta tiedotamme kauppakeskuksen omassa tabloid lehdessa joka jaetaan Salon Seudun Sanomien välissä, tapahtumailmoituksella sekä kauppakeskuksen verkkosivuilla sekä Facebook-sivuilla, julistetelineissä ja infonäytöillä.

Ilmoittautumiset tapahtumaan 22.6.2020 mennessä ja lisätiedot:
Sähköpostitse elli.toivonen@mainoset.fi tai puhelimitse 041 434 1230 (ma-pe klo 9-16)
Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä jos halukkuutta näytösalueen käyttöön löytyy.


Tervetuloa suosittuun ja hauskaan tapahtumaan nauttimaan yhdessä tekemisen ilosta!


Seuraamme tarkasti hallituksen ja viranomaisten sääntöjä sekä ohjeistuksia ja vaikka olemmekin erityisen toiveikkaita, valmistaudumme myös perumaan tapahtuman nopeallakin aikataululla jos näin ohjeistetaan.

Plazassa tapahtuu