Terveydeksi!

28.4.2018, 10:00 - 16:00

Kauppakeskus Plazan hyvinvointi- ja terveystapahtuman ohjelmassa mm.


MADVENTURES

Haluatko elämässä eteenpäin? Madventures puhuu tavoitteiden saavuttamisesta esiintymislavalla klo 11, 13 ja 15 (2. krs)
Fanitapaamiset heti esiintymisten jälkeen klo 11.30, 13.30 ja 15.30 (Suomalaisen Kirjakaupan esittelypiste, 2. krs).

Huippusuosioon ja maailmanlaajuiseen levitykseen nousseen Madventuresin tuottajana toimivat Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff ovat keränneet suosiota omaperäisyydellään ja räväkkyydellään. Kaksikko on saanut useita tunnustuksia ja palkintoja työstään. Esiintyjinä he ovat mukaansatempaavia ja persoonallisia sekä taatusti herättävät ajatuksia ja inspiraatiota!


Hidasta elämää -kirjailijoita

Hidasta elämää on Suomen suurin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin media, jonka sisällön tuottajina toimivat asiantuntijat ja bloggarit. Hidasta elämää -medialla on myös oma kirjaperhe. Kirjailijoista päivässä mukana:

MERI MORT (Lumoava nainen) juontajan haastattelussa esiintymislavalla klo 12.
Kirjailijatapaaminen esiintymisen jälkeen klo 12.30-13.00 Suomalaisen Kirjakaupan esittelypisteellä (2. krs).

Meri Mort on joogaopettaja ja kuvittaja. Hän ohjaa luovuutta lisäävää ja vapauttavaa Vapauden joogaa, ekstaattista tanssia, sekä naisten sydänpiirejä. Merille tärkeintä on tutkiva asenne, yhteisöllisyys sekä ihmiskehon ainutlaatuisuuden huomioiminen. Hän nauttii niin elämän varjoista, kuin valosta ja rakastaa kuun valoa. Merin esikoiskirja 'Lumoava nainen – Tunne villi voimasi' ilmestyi Otavalta keväällä.


ANNA TAIPALE (Sydänjuttu ja Sydänjuttu-tehtäväkirja) juontajan haastattelussa esiintymislavalla klo 12.30.
Kirjailijatapaaminen esiintymisen jälkeen klo 13.00-13.30 Suomalaisen Kirjakaupan esittelypisteellä (2. krs).

Anna Taipale on valmentaja ja kirjailija, entinen itsensä linttaaja, nykyinen elämästä nautiskelija. Annan Sydänjuttu-kirjan ytimessä on hyväksyvä, myötämielinen suhde itseen ja se, miten löytää rakkautta itseään kohtaan ja kuinka suuri vaikutus sillä elämäämme ja hyvinvointiimme on.


SUSANNA ERÄTULI (Etsijän kirja sekä Lasten oppeja äideille) juontajan haastattelussa esiintymislavalla klo 13.30.
Kirjailijatapaaminen esiintymisen jälkeen klo 14.00-14.30 Suomalaisen Kirjakaupan esittelypisteellä (2. krs).

Susanna Erätuli on luokanopettaja, uskonnonopettaja, retriitinohjaaja ja neljän lapsen äiti. Hän on entinen lumilautailun maailmanmatkaaja, joka on omistautunut elämänmakuiselle henkisyydelle pienestä pitäen. Kirjoittamisen lisäksi Susanna rakastaa hiljaisuutta, pamppailevia sydämiä, suuria kysymyksiä ja pieniä ihmeitä - arjen ja ajattoman vuoropuhelua.


MM-95 joukkueestakin tuttu jääkiekkoleijona ESA "ESSI" KESKINEN esittelee havupuu-uutejuomaa Vita Plazan edustalla 1. krs klo 10-16.
*Ennakkotiedosta poiketen Esa ei puhu esiintymislavalla päivän aikana, vaan on tavattavissa 1. kerroksen esittelypisteellä koko päivän ajan.


FLT ravintovalmentaja ja terveydenhoitaja TIINA JAKOBSSON kertoo mikrobiomista esiintymislavalla (2. krs) klo 11.30 ja 14.30.

Suurin osa mikrobiomista eli elimistön mikrobeista asuu suolistossa ja lähettää sieltä erilaisia viestejä muihin elimiin. Se millaista ruokaa syöt, vaikuttaa suuresti siihen millaista mikrobiomisi on. Tule paikan päälle kuulemaan lisää!


Tapahtuman juontaa MARIA HÄRMÄ.


Tapahtumassa mukana myös: • ORIGAMITAITEILIJA MERJA HAATAINEN (esittelypiste 2. krs)
  Merja kertoo pisteellään origamitaiteesta sekä opastaa origamiaskartelun saloihin. Tervetuloa testaamaan origamin tekoa tai vain kyselemään lisää.
 • HANHIVAARAN LIIKUNTAKESKUS (esittelypiste 2. krs)
  Hanhivaaralla on tapahtumassa yhteinen esittelypiste Stadiumin kanssa. Esittelyssä Yogan lisäksi Kohti muutosta -valmennus ja Firstbeat-mittaus. Tervetuloa tekemään myös kanta-asiakassopimus, saat nyt toukokuun ilmaiseksi!
  Lisäksi ulkona Stadiumin edustalla olevan jalkapalloseinän yhteydessä esittelyssä kuplafutis sekä hiit-, pienryhmä- ja muut pt-valmennukset.
 • SHOW UP (esittelypiste 2. krs)
  Tule testaamaan PhotoUP -valokuvausseinää esittelypisteelle klo 10-16. Kuvan ottaminen on helppoa: Kosketa näyttöä, hymyile kameralle ja hyväksy kuva. Voit ladata kuvan omaan puhelimeesi ja jakaa sen kavereillesi.
 • ONNI HAMMAS (esittelypiste 2. krs)
  Esittelypisteellä voit mm. varata ajan maksuttomiin arviointeihin, jotka toteutetaan Avoimien ovien päivänä 2.5. klo 15-18. Arviot voivat koskea esimerkiksi puuttuvien hampaiden korvaamista, purennallisia ongelmia, viisaudenhampaita, juurihoitoja, esteettistä hammashoitoa ja hampaiden valkaisua. Tervetuloa esittelypisteelle juttelemaan lisää!
 • SUOMALAINEN KIRJAKAUPPA (esittelypiste 2. krs)
  Madventures Riku ja Tunna sekä Hidasta elämää -kirjailijat tavattavissa Suomalaisen Kirjakaupan esittelypisteellä. Aikataulu edellä.
  Lisäksi esittelypisteellä tapahtumapäivän 28.4. ajan tarjouksia:
  Kaikki Hidasta elämää -sarjan kirjat -15%
  Madventures - Uusi kansainvälisen seikkailijan opas 14,95 (norm. 19,95)
  Mad Spirit -kirja 21,95 (norm. 29,95).
 • VITA PLAZA (esittelypisteet 1. ja 2. krs)
  2. kerroksessa:
  Biomedin esittelypiste klo 10-16.
  Luontaishoitola Vita Casa esittelyssä klo 10-16.
  HCA vitamiini- ja kivennäisainemittauksia tarjoushintaan 10€ (norm. 30€).
  FLT ravintovalmentaja Eija Laine tavattavissa klo 10-16.
  Valon keveys / Teija Hoikkala tavattavissa klo 10-16.
  1. kerroksessa:
  Puhdistamon esittelypisteellä uutuudet chia-vanukas ja kollageensmoothie maistatuksessa klo 10-16.
  ESA KESKINEN esittelee ja maistattaa havupuu-uutejuomaa klo 10-16.
 • STADIUM (2. kerroksessa, liikkeessä ja Vilhonkadulla)
  Kaikki juniorit ovat tervetulleita testailemaan jalkapallopotkutaitojaan Stadiumin jalkapalloseinään ulos Vilhonkadulle klo 10-16. Yhteistyössä Hanhivaara. Osallistujien kesken myös arvonta.
  Stadiumin pisteellä 2. kerroksessa esittelyssä yoga yhteistyössä Hanhivaaran kanssa klo 10-16. Esittelyssä myös joogavaatteita ja -tarvikkeita!
  Myymälässä tapahtuman ajan jalkojen skannausta ja aetrix pohjallisten esittelyä sekä arvonta, josta voit voittaa 50€ lahjakortin Stadiumiin!
 • ARNOLDS (esittelypiste 2. krs)
  Maistatuksia klo 10-15: Testissä mm. Chicken avokado ja Vege avocado salaatit sekä Avocado moniviljapatonki, Lemongrass boost fruitie ja jugurttimousse.
 • HIUSSTUDIO MERINELL (esittelypiste liikkeen edustalla, 2. krs)
  Cutrin edustaja paikalla klo 11-14 kertomassa tuotteista ja valitsemassa juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet.
 • S-MARKET (liikkeessä)
  Europicnic siemennäkkileipä -maistatus klo 10-18.
  Danone Activia ja Actimel (ei lisättyä sokeria) -maistatus klo 9.30-17.30.
 • SOKOS (liikkeessä)
  Bioteekin konsulentti paikalla klo 11-16.
  Sokoksen Hyvä Olo -pisteellä on kilpailu, josta voi voittaa luonnonkosmetiikan tuotepalkintoja!
  Esittelyssä myös uusi luonnonkosmetiikan aurinvoidesarja Laboratoires De Biarritz.
  Lisäksi tarjouksia!
 • SILMÄASEMA (liikkeessä)
  Ilmaisia silmänpaineenmittauksia klo 12-14.
 • VANHA APTEEKKI (apteekissa)
  Flexitol-jalkavoiteen esittely klo 11-15 sekä tapahtuman kunniaksi tarjous! Mukana on myös jalkaterapeutti Jalkaterapiakeskus Navicularesta klo 11-15.
 • PENTIK (esittelypiste liikkeen edustalla, 1. krs)
  Esittelypisteellä mm. tarjouksessa froteepyyhkeitä!
  Pentik myös somistaa Plazan esiintymislavan, joten pääset ihastelemaan Pentikin sisustusmuotia myös kauppakeskuksen 2. kerroksessa.
 • SINOOPERI (liikkeessä)
  Sinooperissa hauska kilpailu: Arvaa puuhelmien määrä ja voit voittaa 30 euron lahjakortin Plazan Sinooperiin! Tapahtuman kunniaksi luvassa myös huikea tarjous!
 • KOOKENKÄ (liikkeessä)
  Kookengässä on Arcopedico-päivät! Nämä ihanan mukavat ja joustavat terveysjalkineet sopivat jalkaan kuin jalkaan ja tarjoavat uskomatonta keveyttä askeliisi. Arcopedico-jalkineiden edustaja Liisa on myymälässä klo 10-15 kertomassa lisää Arcopedico-jalkineiden eduista jaloillesi. Tule ja koe uskomaton mukavuus! Kaikkien sovittaneiden kesken arvomme yhden parin Arcopedico-kenkiä.
 • BR (liikkeessä ja sen edustalla)
  BR järjestää lapsille temppuradan! Tule kokeilemaan renkaanheittoa, kupla-pallottelua, hulavanteen pyöritystä, trampoliinilla hyppelyä sekä yllärilajeja! Luvassa myös tarjouksia!


Muistithan, että myös ilmainen Plaza Jumppa by Hanhivaara järjestetään tapahtumapäivänä!

Lisätietoja Plaza Jumpasta täältä.*Muutokset mahdollisia.