30 vuotta täyttävä Kauppakeskus Plaza sai uuden brändi-ilmeen

Tulkoon tästä Arkkitehtitoimisto Innovarch Oy:n suunnittelemasta kiinteistöstä paikka, joka edistää Salon kaupungin ja Salon talousalueen kehittymistä ja hyvinvointia. Palvelkoon Plaza nyt ja tulevaisuudessa asiakkaitaan tuoden uusia tuotteita, palveluita ja tapahtumia alueen asukkaiden ulottuville.”

Näillä sanoilla kuvataan 19.3.1991 allekirjoitetussa Kauppakeskus Plazan perustamiskirjassa kauppakeskukselle määriteltyä tarkoitusta. Kauppakeskus perustettiin vajaa kolmekymmentä vuotta sitten Salon kaupungin ja Salon talousalueen kehityksen ja hyvinvoinnin keskukseksi. Plaza avattiin vuonna 1992 ja on siitä lähtien sen perustamiskirjan mukaisesti toteuttanut sille määriteltyä tarkoitustaan.

Olemme viimeisen vuoden aikana suunnitelleet ja valmistelleet tulevaa. Ensimmäinen suuri uudistus on julkaistu joulukuussa 2021. Tätä kirjoittaessa perustamiskirjan sanat ovat jälleen ajankohtaiset, kun tänä vuonna 30-vuotisjuhliaan viettävä Kauppakeskus Plaza on saanut uudistuneen brändi-ilmeen myötä uuden logon sekä uudet nettisivut. Kauppakeskuksen uuden logon ja nettisivujen myötä lähdemme kohti seuraavia vuosikymmeniä toteuttamaan Plazalle määriteltyä tarkoitusta.

 

Plaza – Kauppakeskus Salon sydämessä

Viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana paljon on vettä virrannut Uskelanjokea pitkin ja maailma muuttunut – niin kuin myös Plaza. Mutta siitä huolimatta, ja etenkin sen takia, kauppakeskuksemme on palvellut Salon alueen asukkaita vuosikymmenet tuoden uusia tuotteita, palveluita ja tapahtumia alueen asukkaiden ulottuville.

Uusi ilme tuo mukanaan uudistumisprosessin, joka kestää läpi juhlavuoden. Plazan uusi ilme tulee vuoden aikana näkymään ja kuulumaan niin tapahtumissamme kuin markkinoinnissammekin. Kaikki huipentuu syksyn 30-vuotissyntymäpäiviimme. Vierailemalla kauppakeskuksessa sekä seuraamalla meitä somessa ja sivuillamme saat ajankohtaisimmat tiedot juhlavuoden kuvioista ja kattavasta tapahtumatarjonnasta – monipuolisten liikkeidemme tarjontaa unohtamatta!

 

Toivomme, että olet mukana matkassamme myös jatkossa. Tervetuloa Plazaan!

 

 

Jaa myös muille!