Häikivät Päivät tulevat taas!

 

Kaivakaahan aurinkolasit esille. Kohta nimittäin taas Plazassa häikii, kun keväinen tarjouskampanja starttaa. Jos piipahdat kauppakeskuksessa jo alkavalla viikolla saat tarjousvihkosen, jossa on pieni kurkistus Häikivien Päivien tarjouksiin. Voit myös osallistua arvontaan ja voittaa kevään upeimmat aurinkolasit (arvo 150 €).

Tule paikalle 4.-7.4., ja nappaa parhaimmat tarjoukset talteen. Liikkeiden tarjouksiin voit tutustua Häikivien Päivien -tarjoussivulla, joka avautuu 28.3. Tarjoukset ovat voimassa 4.-7.4. Muistathan kuitenkin, että verkossa on vain osa tarjouksista. Lisää löydät kauppakeskuksesta. 

Häikivät Päivät avajaispäivänä 4.4. Plazassa käynnistellään myös Salpan jalkapallokautta klo 15:30 alkaen. Paikalle saapuu edustusjoukkueen päävalmentaja sekä tähtipelaajia. Luvassa on edustusjoukkueen kuulumisia, kausikortteja ja fanituotteita on myynnissä superetuhintaan. Voit myös haastaa pelaajia tai vaikka valmentajan Subsoccer-peliin. Myös junioripuolen edustaja on paikalla kertomassa mm. Salpan Perhefutiksesta ja junioritoiminnasta.

Tutustu häikiviin tarjouksiin tästä!

Tervetuloa!

Jaa myös muille!