Hurmaava Sopu Siili tuli esiin kolostaan

Siilit tunnetaan yleensä varovaisina ja arkoina eläiminä. Plazan leikkimetsässä asustava Sopu Siili on kuitenkin toista maata. Sopu tuli esiin kolostaan ja ensimmäisen kerran suuren yleisön eteen, kun Plazassa vietettiin Koulun Alku -tapahtumaa 12.8.

Sopu rakastaa Plazassa vierailevien ihmisten ilahduttamista ja kohtaamista. Se iloitsee, kun voi antaa halauksen tai heittää ylävitosen. Eikä sille pelkkä moikkaaminen aina riitä, sillä se päätti palkita kauppakeskukseen Koulun Alku -tapahtumaan saapuneita jakamalla heille yhteensä 500 Plazan jumppapussia. Ne menivätkin kuin kuumille kiville.

Sopu Siili tietää Plazan pienten vieraiden kaipaavan toisinaan huolenpitoa ja sen vuoksi se onkin halunnut parantaa kauppakeskuksen lastenhoitohuoneen saavutettavuutta. Nyt hoitohuoneen löytää entistä helpommin ison Sopu Siili -tarran avulla, joka ohjaa asiakkaita oikeaan suuntaan. Lisäksi Sopu Siili on toimittanut hoitohuoneeseen myös vaippa-automaatin, jotta perheiden pienimmilläkin on aina mukava leikkihetki.

Sopu Siilin tapaa yleensä kauppakeskuksen tapahtumissa tai lasten leikkimetsässä. Seuraa Plazan verkkosivua sekä somekanavia ja tiedät, milloin Sopu Siili on seuraavaksi tavattavissa.

 

 

Jaa myös muille!