Kauppakeskus Plaza on Salon monipuolisin kesäkohde!

 

Kauppakeskus Plazasta löydät monipuolisen ja kattavan valikoiman liikkeitä ja palveluita läpi kesän. Plazasta löydät kesän viimeisimmän muodin ja trendit – meiltä saat asut niin juhlaan kuin mökillekin. Ja kun grillailu hyttysten huitomisen lomassa riittää, niin meillä pääset helposti nauttimaan herkullisia makunautintoja useissa ravintoloissamme ja kahviloissamme.

Herkutteluhetken jälkeen voit täydentää kesäkirjastoasi uusimmilla kirjoilla, hankkia älylaitteet, urheiluvälineet tai vaikkapa tarvikkeet rantaseikkailuihin sekä eväät piknikille. Plazan erikoisliikkeistä löydät kaiken tarpeellisen kesän aktiviteetteihin. Lisäksi keskuksen monipuoliset kauneuden ja hyvinvoinnin palvelut tarjoavat loistavan mahdollisuuden hemmotteluhetkiin vaikkapa mökkeilyn vastapainoksi. Muistathan tarkistaa liikkeiden aukioloajat liikekohtaisilta sivuilta.

Plaza palvelee asiakkaitaan läpi kesän, ja sen loistava sijainti lähellä rautatieasemaa tekee saapumisen kauppakeskukseen helpoksi. Käytettävissäsi on myös runsaasti ilmaista ja katettua parkkitilaa, joten autolla saapuminen on aina mutkatonta.

Tervetuloa Kauppakeskus Plazaan, Salon sydämeen, nauttimaan kesän parhaista löydöistä ja palveluista! Tehdään yhdessä kesästäsi ikimuistoinen.

Jaa myös muille!