Plazan Koulun Alku -tapahtuma 12.8.

Koulunaloitus tarkoittaa paljon muutakin kuin vain sitä ensimmäistä koulureppua ja penaalia. Se on yksi suurista etapeista, jotka muistetaan läpi elämän. Se tarkoittaa muutosta, jännittävää ja uutta. Esikoulua, yläastetta, lukiota tai ammattikoulun alkua.

Jokaiseen niistä tarvitaan uudet tarvikkeet, välineet ja asusteet. Ei vain siksi, että uusi on kiva aloittaa uusilla varusteilla, vaan siksi, että se on mahdollisuus muuttua, kokeilla ja kokea jälleen jotain uutta.

Ja tätä kokemusten kirjoa Plaza tukee kaikin mahdollisin tavoin. Olemmehan yhteisömme sydämessä, mukana muutoksissa – ihan jokaisessa.

Tervetuloa koko perheen voimin Plazaan – välineet uusiin kokemuksiin löydätte meiltä.

 

Plazan Koulun Alku -tapahtuma 12.8.

Lauantaina 12.8. Plaza täyttyy viihteellä, vauhdilla ja vilskeellä.

Televisiosta tutut Maltti ja Valtti ovat kauppakeskuksessa viihdyttämässä uusia ja vähän vanhempiakin koululaisia sekä muistuttamassa ystävyyden ja liikenneturvallisuuden tärkeydestä koulujen alkaessa.

Maltti ja Valtti esiintyvät päivän aikana kaksi kertaa. Esiintymisajat ovat klo 11 ja 13.

Lisäksi Plazan oma Sopu Siili on tavattavissa ensimmäistä kertaa kauppakeskuksessa. Sopu Siili jakaa klo 11-16 välisenä aikana yhteensä 500 Plazan jumppapussia koulujen alkamisen kunniaksi.

Järjestämme kauppakeskuksessa myös PS5-pelitapahtuman, jossa pelaajia palkitaan Plazan lahjakorteilla. Pelitapahtuma alkaa klo 11.

Pelitapahtuma järjestetään yhteistyössä Finesportin kanssa, joka tuo tapahtumaan kaksi PS5-settiä, ammattitason ajosimulaattorin sekä henkilökuntaa vetämään haasteita osallistujille. Tule mukaan pelaamaan ja voittamaan.

Finesportin tapahtumiin voit tutustua heidän TikTok-kanavallaan!

Tervetuloa Plazan Koulun Alku -tapahtumaan!

 

Jaa myös muille!