Koulutie käyntiin Plazan Koulun Alku -tapahtumassa

 

Kauppakeskus Plaza järjestää jälleen Koulun Alku -tapahtuman, joka on omistettu kaikille koulutiensä aloittaville sekä sitä jatkaville lapsille, nuorille ja heidän perheilleen.

Tapahtuma käynnistyy lauantaina 3.8. klo 10. Vauhdikas tapahtuma alkaa sopivalla tavalla, sillä kaikki lapset ja lapsenmieliset voivat laittaa jalalla koreasti Ville Vikingin tanssikoulussa heti tapahtuman alkumetreillä. Ville Viking vetää tanssikoulun kahdesti päivän aikana: ensimmäinen tanssikoulu alkaa klo 10.30 ja toinen klo 13. Tanssikoulu on täydellinen tilaisuus oppia uusia tanssiliikkeitä ja pitää hauskaa yhdessä ystävien ja perheen kanssa.

Kauppakeskuksen oma Sopu Siili tulee paikalle tervehtimään ystäväänsä Ville Vikingiä ja vieraita. Sopu Siili jakaa tapahtuman aikana Plazan jumppakasseja. Yhteen jumppakassiin Sopu on piilottanut Plazan lahjakortin (arvo 50 euroa). Lisäksi osaan jumppakasseista on piilotettu liikkeiden tuoteyllätyksiä. Tule paikalle ja katso kävisikö juuri sinulla hyvä tuuri.

Luvassa on myös Finesportin PS5-pelitapahtuma, jossa mukana suosittu tubettaja Branu, joka on paikalla klo 10-16. Tämä on loistava tilaisuus haastaa itsesi ja ehkä jopa napata kuvan Branun kanssa!

Koulun Alku -tapahtumassa voit tavata tubettaja Tinken klo 13.30. Tinken tapaaminen järjestetään yhteistyössä Suomalaisen kirjakaupan ja Otavan kanssa.

Kauppakeskus Plaza on mukana tukemassa kaikkia koulutiensä aloittavia lapsia ja perheitä tarjoamalla unohtumattoman päivän täynnä iloa, tanssia ja pelien jännitystä. Tule mukaan nauttimaan päivästä kanssamme Salon sydämessä sijaitsevassa Plazassa!

OHJELMA:
10.00 Tapahtuma alkaa
10.30 Ville Vikingin tanssikoulu. Paikalla myös Sopu Siili.
10-16.00 Finesports PS5-pelitapahtuma ja tubettaja Branu
13.00 Ville Vikingin tanssikoulu. Paikalla myös Sopu Siili.
13.30-15.00 Tubettaja Tinken meet & greet (yhteistyössä Otava ja Suomalainen kirjakauppa).

Jaa myös muille!