Plazaan nimitetty uusi kauppakeskusjohtaja

Realidea Oy:n manageroima kauppakeskus Plaza on saanut uuden kauppakeskusjohtajan. Plazaa lähes kolme vuotta luotsannut kauppakeskusjohtaja Riikka Tuomainen siirtyy Realidean palveluksessa uusiin tehtäviin pääkaupunkiseudulle ja hänen seuraajanaan Plazassa aloitti Anne Kitula 1.8.2023. Salolainen Kitula on pitkän linjan kaupan alan ammattilainen, jolle Plaza on toimintaympäristönä tuttu jo edellisestä toimestaan kauppakeskuksen pitkäaikaisen vuokralaisyrityksen palveluksessa.

–On mahtavaa päästä kehittämään selvässä nousujohteessa olevaa Plazaa. Riikka on tehnyt viime vuosina upeaa työtä keskuksen uudistamisessa. Nyt on minun tehtäväni jatkaa tätä tehtävää ja varmistaa, että Plaza säilyy salolaisten kohtaamispaikkana ja sydämissä myös tulevina vuosina, Plazan uusi kauppakeskusjohtaja Anne Kitula iloitsee.

Plazan tammi-heinäkuun kokonaiskävijämäärä oli noin neljänneksen suurempi kuin vastaavana ajanjaksona viime vuonna. Kävijämäärän vahva kasvu kertoo onnistuneista kehityshankkeista ja uudistuksista, joita keskuksessa on Realidean johdolla tehty. Kauppakeskuksessa on muun muassa toteutettu mittava brändiuudistus ja palveluntuottajaverkostoa on vahvistettu. Myös keskuksen vuokrausaste on kehittynyt suotuisasti.

Kauppakeskus Plaza

Jaa myös muille!