Pikatie työelämään

Kauppakeskus Plaza järjestää Pikatie työelämään-tapahtuman Salon työllisyyden edistämiseksi

Kauppakeskus Plaza haluaa olla mukana elinvoimaisen Salon ja Salon seudun rakentamisessa sekä korkean työllisyysasteen ylläpitämisessä. Siksi Plazassa järjestetään Pikatie työelämään -rekrytointitapahtuma, jossa esitellään Salon seudun avoimia työpaikkoja sekä Plazan liikkeiden työ- ja oppisopimusmahdollisuuksia.

“Meille Salon hyvinvointi tarkoittaa, että alueellinen työllisyys säilyy korkealla tasolla ja sen vuoksi haluamme osaltamme varmistaa, että alueen työnhakijoiden ja työnantajien tarpeet kohtaavat mahdollisimman tehokkaasti ja helposti,” Plazan kauppakeskusjohtaja Riikka Tuomainen kiteyttää.

Plazan Pikatie työelämään on kaikille avoin tapahtuma, joka järjestetään kauppakeskuksessa torstaina 16.3.2023 klo 14-17. Pikatie työelämään toteutetaan yhteistyössä Salon TE-toimiston kanssa. Salon kaupungin työllisyyspalvelut tuo tapahtumaan Voimala-palvelupisteen, nuorten Ohjaamon ja työllisyyshanke Väylän sekä maahanmuuttajien neuvontapisteen HelppoSalon. Tapahtumassa ovat mukana myös Salon yrittäjät ry, VPS Henkilöstöpalvelut sekä Yrityssalo. Tapahtuman juontaa TE-toimiston tapahtumatuottaja Eija Erlamo.

Jaa myös muille!