Tervetuloa monipuolisten makuelämysten Plazaan

Kauppakeskus Plazassa sinua palvelevat useat ravintolat sekä kahvilat. Jokaiseen makuun löytyy jotain. Pidät sitten sushista, hampurilaisista, tortilloista, makeista herkuista tai sitten vain kahvihammastasi kolottaa – Plazasta löydät vastauksen kaikkiin näistä.

Antonio tunnetaan rennon lämminhenkisenä seurustelu- ja ruokaravintolana, johon voit saapua yksin, kaksin tai seurueessa. Antonion listalta löydät tuulahduksia meksikolaisesta ruokakulttuurista, joka on yhdistetty kotimaisiin ja tuoreisiin makuihin. Ravintola tunnetaan grillistään, hampurilaisistaan ja platter-annoksistaan.

Hesburger on Plazassa, Salossa ja salolaisten mielissä jo ikonisessa asemassa. Syö ateriasi kaupungin näyttävimmällä näköalapaikalla, eli Plazan ylikulkusillan suurien lasien äärellä ja seuraa kaupungin vilskettä ja vilinää.

Heti Hesburgerin vieressä sijaitsee Plazan ravintoloiden uusin tulokas, eli Luckiefun’s. Ravintola tarjoaa laajan sushibuffetin, josta löytyy perusnigirien ja ‑makien lisäksi myös hieman erikoisempia herkkupaloja, monipuolista kasvissushivalikoimaa unohtamatta! Lisäksi buffetin valikoimaan kuuluu lämmintä ruokaa aasialaisesta keittiöstä.

 

Pehmeiden kahvien ja maukkaiden leivonnaisten juhlaa

Plazasta löydät maukkaiden lounaiden ja ravintola-annosten lisäksi myös monipuoliset herkut sekä runsaat kahvi- ja teevalikoimat.

Espresso House on saanut inspiraationsa italialaisesta kahvikulttuurista ja olohuonemaisesta miljööstä ja tätä samaa teemaa Espresso House toteuttaa myös Plazassa. Espresso House on ajanviettopaikka, joka tarjoaa maailman parhaita kahvinautintoja vuoden jokaisena päivänä.

Kauppakeskus Plazan toisesta kerroksesta löydät kaikkien tunteman ja suositun kohtauspaikan Cafe Figaron. Kahvilasta löydät makeat ja suolaiset herkut isoon ja pieneen nälkään. Figaron erikoiskahvit valmistetaan aina tuoreista Kaffa Roasteryn pavuista. Tarjolla on myös runsas valikoima eri teelaatuja sekä vaihtuva haudutettu tee.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan ja herkuttelemaan Plazaan!

Tutustu myös Plazan liikkeisiin ja palveluihin sekä niiden aukioloaikoihin!

 

 

Jaa myös muille!