Tervetuloa Plazaan Elixir Make Up Beauty Store!

Plazaan on avautunut tammikuun aikana kosmetiikkaliike Elixir Make Up Beauty Store. Myymälästä löydät erilaisia kosmetiikkatuotteita kynsilakoista meikkeihin. Valikoimassa on lisäksi hiusten- ja parranhoitotuotteita sekä kauneudenhoitoon tarkoitettuja tarvikkeita, kuten kihartimia ja hiustenleikkauskoneita.

Liikkeen oman meikkisarjan, Elixir Make Upin, ydinajatus on tarjota ammattimainen tuote kuluttajalle. Sarjasta löydät yli 1500 kynsi- ja meikkituotetta järkevällä hintatasolla. Tämän lisäksi liike myy miehille suunnattua Depot -tuotemerkkiä, sekä Milk_shake-hiustenhoitosarjaa. Valikoimasta löytyy myös tutumpia merkkejä, kuten Four Reasons, Wella ja Goldwell.

Elixir Beautyn hittituote on tällä hetkellä geelikynnet, jotka voi taitella helposti kotona. Valikoimasta löytyykin 340 geelilakkasävyä. Geelilakkojen lisäksi voit ostaa kotiin myös ultraviolettisäteilylaitteen, eli uunin, joilla geelikynnet kovetetaan.

Elixir Beauty -liikkeitä löytyy Salon lisäksi Turusta, Helsingistä, Tampereelta ja Oulusta. Ketjun Salon liikkeen omistus on paikallisilla yrittäjillä Kati ja Rami Virralla.

Tervetuloa tutustumaan tarkemmin Plaza 2 ensimmäiseen kerrokseen!

Jaa myös muille!