Töihin Saloon-tapahtuma saapuu Plazaan

 

Töihin Saloon rekrytointitapahtuma järjestetään Plazassa keskiviikkona 31.1. klo 13-16. Tapahtumassa on esillä Salon seudun kiinnostavimmat avoimet työpaikat, ensi kesän kesätyöpaikat, oppisopimuspaikat, opiskelijoiden harjoittelupaikat sekä alueen opiskelumahdollisuudet. Tule verkostoitumaan paikalliseen työelämätapahtumaan ja kohtaa työnantajia, rekryfirmoja, työnhakijoita, alanvaihtajia sekä opiskelijoita kasvokkain.


Töihin Saloon tapahtumasta on muodostunut Salon seudun suurin rekrytapahtuma ja tänä vuonna se järjestetään kauppakeskus Plazan toisessa kerroksessa lähellä kauppakeskuksen leikkimaailmaa. Samaan aikaan Plazassa järjestetään myös SSO:n kesärekryhaastatteluja.

Tapahtuman juontaa TE-toimiston tapahtumatuottaja Eija Erlamo.

Tule kuulemaan myös parhaat vinkit hyvän CV:n tekemiseen Salon kaupungin kuntakokeilun CV-klinikalle. CV:n tekemistä varten tarvitset tiedot työ- ja koulutushistoriastasi ja halutessasi kuvan itsestäsi puhelimella tai muistitikulla tai voit otattaa itsestäsi kuvan myös paikan päällä. Kuntakokeilu tuo tapahtumaan myös walk-in -ammatinvalinnanohjauspiste, jossa voi tavata ammatinvalintapsykologin.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Yrityssalon, TE-palvelun, Salon kaupungin kuntakokeilun, Salon ammattiopiston, Edusalon, Turun ammattikorkeakoulun sekä Kauppakeskus Plazan kanssa.

Jaa myös muille!