Plazassa tapahtuu
sunnuntaisin

Kohtaamispaikka Salon sydämessä

Kauppakeskus Plaza on ollut tapahtuma- ja kohtaamispaikka Salon sydämessä jo yli 30  vuotta. Saman katon alle on kokoonnuttu kuuntelemaan artisteja, seuraamaan muodin uusimpia tuulia sekä kuulemaan kirjailijoiden ja muiden kiinnostavien esiintyjien puheita. Tätä samaa historiaa me haluamme jatkaa myös vuonna 2024 ja tarjota monipuolisia ja kiinnostavia tapahtumia asiakkaillemme.

Vuonna 2024 olemme keskittäneet tapahtumia erityisesti sunnuntaipäiviin. Luvassa on viihdettä, harrasteita ja elämyksiä. Myös Plazan aamupalatarjonta paranee, kun Espresso House laajentaa aamiaistarjoiluaan myös sunnuntaille klo 11 saakka. Lisäksi haluamme lunastaa asemamme salolaisten kohtaamispaikkana ja tarjota paikallisille seuroille ja yhdistyksille entistä parempia esiintymismahdollisuuksia. Jos haluaisitte esiintyä yksin, ryhmänne tai seuranne kanssa Plazassa, täyttäkää esiintymislomake ja täytetään vuosi iloisilla tapahtumilla.

Laitetaan hyvä kiertämään - sunnuntaikirppis Plazassa

Plaza kannustaa tavaroiden uusiokäyttöön ja haluaa omalla panoksellaan olla mukana edistämässä kierrätystä. Siksi tarjoamme myyntipaikkoja halukkaille aina kuukauden viimeisenä sunnuntaina.

Tule siis myymään itsellesi tarpeettomiksi käyneet aarteet kaupungin parhaille myyntipaikoille.

Tulevat tapahtumat