Plaza sykkii hyvinvointia Salon sydämessä

Kauppakeskus Plazasta löydät valtavan kattauksen hyvinvoinnin liikkeitä ja palveluja, joiden avulla pidät itsestäsi tai läheisistäsi hyvää huolta.

Kauppakeskuksen toisesta kerroksesta uusista toimitiloista löydät muun muassa elämäniloisen ja täysin kotimaisen sekä luonnonmukaisen terveyskaupan, eli AITO-kaupan, josta löydät hyvinvointia edistävät ravintolisät sekä vitamiinit.

Plazasta löydät avun myös näkemiseen ja silmien terveyteen liittyviin kysymyksiin. Silmäasemalta sekä Instrumentariumilta saat laajat optikko- ja silmälääkäripalvelut. Näiden pitkään Plazassa toimineiden liikkeiden lisäksi Plazaan avautuu ensi helmikuussa myös Synsamin toimipiste, josta voit hankkia silmälasit tai aurinkolasit ostamalla, vuokraamalla, kiinteällä kuukausihinnalla tai käytettyinä.

Lisäksi kauppakeskuksessa sijaitsee Oral Salo Plazan kattavat hoitovalikoimat ja suuhygienistipalvelut. Oral Salo Plaza on erikoistunut hammashoitoa pelkäävien potilaiden auttamiseen jo 80-luvulta lähtien. Plazan Mehiläisessä työskentelee noin sata lääkäriä ja terveydenhuollon asiantuntijaa, jotka tarjoavat monipuolisia lääkärikeskuksen palveluja asiakkailleen. Laboratorio on auki seitsämänä päivänä viikossa, vastaanoton toimenpideyksikössä tehdään pienkirurgisia toimenpiteitä ja työterveys tarjoaa yrityksille moniammatillisia asiantuntijapalveluja.

Ja kun olet saanut hoitoavun tarpeisiisi, saat myös niihin määrätyt lääkkeet kätevästi saman katon alta, sillä Salon vanha apteekki on täyden palvelun apteekki. Apteekkiin on helppo kulku sekä Plazan sisätiloista että Asemakadun sisään- ja uloskäynnistä.

Mutta aina lääkkeet eivät ole ainoa ratkaisu. Toisinaan hieronta on sopivampi hoitomuoto. Plazasta löydät koulutetun hierojan Oksana Pasternakin toimipisteen, jossa vierailemalla vähennät lihasten jännityksestä aiheutuvia kipuja ja särkyjä sekä nopeutat vamman jälkeistä kuntoutumista. Monipuolisia hierontapalveluja tarjoaa Plazassa myös Minna Tamminen, joka on myös akupunktiohoitaja. Akupunktiossa tehdään ensimmäisellä kerralla asiakkaasta aina henkilökohtainen kartoitus. Koko kehon hyvinvointia edistäviä palveluja tarjoaa myös toiminimi Petri Matikaisen Terve Keho.

Plazasta löytyvä DeToK tarjoaa työnohjauspalveluja ja työhyvinvointivalmennusta yrityksille ja kuluttaja-asiakkaille.

Myös mielen hyvinvointi on tasapainoisen ja hyvinvoivan elämän perusehtoja. Lost sheep -terapia-palvelut tarjoaa asiakkailleen ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa. Plazan kolmannesta kerroksesta löytyvät myös VARHA Perheoikeudelliset palvelut sekä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piirin Salon seudun aluetoimiston palvelut.

Tervetuloa Plazaan – täältä löydät avun hyvinvoinnin tarpeisiin!

Jaa myös muille!